Verbintenissen zijn nagekomen. Een visie voor morgen.

Binnenkort wordt u opgeroepen om uw gemeentelijke mandatarissen te kiezen. Dit recht – en deze plicht – zijn een waarborg voor onze representatieve democratie en ook de hefboom waarmee u uw vertrouwen kunt laten blijken in onze acties van de voorbije jaren en voor Jette een toekomst kiezen die u voor ogen hebt.

Om beter uw keuze te kunnen maken, stelt de Lijst van de Burgemeester – LBJette – u haar balans voor en deelt zij u haar voorstellen mee voor de toekomst van onze gemeente.

Onze formatie heeft aan haar burgers inderdaad altijd duidelijk de balans kenbaar gemaakt van de acties van haar mandatarissen en het is dan ook in deze optiek dat wij, in alle transparantie, onze verbintenissen willen herhalen die we met u zijn aangegaan.

Wij tonen u ook duidelijk onze prioriteiten voor de 6 komende jaren. Deze zijn het resultaat van een lang en doordacht werkproces van onze ploeg, gebaseerd op onze verschillende uitwisselingen « LBJette luistert naar u » sinds 2015 en op de resultaten van onze grote enquête van april 2018. Dit programma schetst de grote uitdagingen (lokale uitdagingen, in verband met milieu, mobiliteit en participatie,…) waarvoor onze ploeg zich ten volle wil inzetten.

We nodigen u uit om hieronder kennis te nemen van deze 2 documenten.

U kunt ook onze tract “Balans-Programma” (samenvatting en papierversie) onder deze link raadplegen.